06-20 09 06 37 info@o-mediation.nl

Menu

Over O-Mediation

Even voorstellen: Ik ben Patricia Oleana

Over mij

E

ven voorstellen Graag stel ik mij aan u voor.
Ik ben Patricia Oleana, MfN-registermediator en geaccrediteerd familiemediator en arbeidsmediator. Ik ben aangesloten bij Cander, de beste mediators, zo weet je dat je kwaliteit in huis haalt.

Ik word ervaren als toegankelijk, objectief, betrokken, oprecht en gedreven.
Mensen voelen zich snel bij mij op hun gemak. Ik kan goed luisteren, doe wat ik zeg en beschik over een groot empathisch en analytisch vermogen. Ik ben goed in staat om zonder oordelen met mensen in gesprek te treden, te structureren en tot de kern te komen.

Werkervaring

Naast mijn werk als mediator en familiemediator heb ik jarenlang werkervaring opgedaan binnen de (jeugd)reclassering.
Tevens heb ik ruime ervaring als docent aan diverse Hogescholen.
Ook ben ik een ervaren trainer en opleider. Zo heb ik trainingen gegeven op het gebied van cognitieve vaardigheden, agressieregulatie, sociale vaardigheden en heb ik ook professionals opgeleid tot trainer.
De trainingen werden gegeven aan zowel jongeren als volwassenen, mensen met of zonder verslavingsproblematiek en/of persoonlijkheidsproblematiek, in de gevangenis, kliniek en daar buiten.
Daarnaast heb ik zes jaar op Bonaire gewoond en gewerkt om daar de reclassering op te zetten. Dit heeft mij op zowel persoonlijk als professioneel gebied een schat aan ervaring opgeleverd.
Door mijn werkervaring heb ik veel kennis en expertise verkregen binnen het strafrecht en personen- en familierecht. Daarbij heb ik geleerd om adequaat om te gaan met heftige emoties, tegenstrijdige belangen en met cliënten in gesprek te gaan zonder te veroordelen, maar wel te begrenzen.
Ik beschik over een breed scala aan gesprekstechnieken.
Dit alles komt in mijn rol als mediator goed van pas.

 

MfN Registermediator | O-Mediation
Cander Registermediator | O-Mediation

Specialisatie van O-Mediation

O-Mediation is gespecialiseerd in:

  • Echtscheidingen, van A tot Z, met daarbij o.a. het opstellen van convenanten, ouderschapsplan, omgangsregeling en alimentatieberekeningen.
  • Communicatieproblemen tussen (ex-)partners waarbij al dan niet kinderen in het spel zijn.
  • Familieconflicten
  • Arbeidsconflicten
  • Alimentatieberekeningen
    O-Mediation kan ook zonder mediatontraject een alimentatieberekening (partneralimentatie en/of kinderalimentatie) voor u maken. Ook kan er een herberekening voor u gemaakt worden indien omstandigheden gewijzigd zijn.

O-Mediation beschikt over een groot professioneel netwerk. Hierdoor is specialistische kennis binnen handbereik en is een eventuele doorverwijzing eenvoudig te realiseren.

O-Mediation zorgt er samen met u voor dat op sociaal-emotioneel, juridisch en financieel gebied alles geregeld is.